Nieuws

WERFINRICHTING GESTART

Er is al heel wat bedrijvigheid te zien op de huidige parking van de brandweer in de Roggestraat. De firma Stadsbader is bezig met de werfinrichting. Er worden hekken, palen en bomen verwijderd. Die bomen worden trouwens geadopteerd door een boomkweker en krijgen zo een tweede leven.

Op woensdag 23 februari was er een symbolische eerste spadesteek door de burgemeesters van onze zoneraad. Onder het motto 'een bouwput graaft zichzelf niet' begonnen onze burgemeesters te graven.

Lees het persbericht dat we verstuurden. Kijk naar onze video's voor enkele sfeerbeelden van de spadesteek en van de werken vorige week.

Nieuwsbericht van 28 februari 2022

SFEERBEELDEN INFOMOMENT

Op zaterdag 5 februari organiseerden we een infomoment voor onze buren van de Bloemekenswijk. Mensen konden de plannen bekijken en vragen stellen aan de projectleiders van de brandweer. Een impressie van de zonnige voormiddag zie je in de video.

Nieuwsbericht van 8 februari 2022

Infomoment voor de buurt

De brandweer nodigt de buren van de Bloemekenswijk uit voor een infomoment op zaterdag 5 februari 2022. Buurtbewoners kunnen tussen 9 uur en 12 uur langskomen. Je kiest zelf wanneer je langskomt, maar we vragen wel om je aanwezigheid vooraf te bevestigen. Dat kan via een formulier.

Het infomoment gaat buiten door in groepjes van hoogstens 15 personen. Verschillende sprekers van de brandweer zullen geïnteresseerden opvangen ter hoogte van de bezoekersingang, uitleg geven en vragen beantwoorden. Een mondmasker is verplicht.

Nieuwsbericht van 27 januari 2022